Sabtu, 7 September 2013

Honda Cub GBO Approved Ride Koh Samui Oh Yeah

Grandpa rock ride 2013
7 rider sambut syawal ke 9 di siam lagi weih. 
kos Minyak 
Hatyai 7
Phatthalung 13
Ron phibun 14
Nakhon sitammarat 14
Don Sak 14
Tiket ferry motor 15 orang 5.


Dari hatyai ikut highway 41/AH2 sampai exit ke nakhon sitammarat/ron phibun
Pastu ada simpang bypass p tha la ikut jalan tu sampai lah jumpa simpang koh samui/koh pangan. Nak senang empa pakai GPS,dak pun empa beli peta siam di 7-11,empa baca ikut arah matahari, malam ikut cahaya bulan. oh yeah!.

Ride ni sungguh rare dengan sorang rider bawa Honda Cub GBO, jadi Empa pun buleh buat aikh,tolong jangan perkecilkan diri empa, dah kata dari dulu lg, kita rider bukan sbb mutu jenih apa meka pun, yang penting hari kau keras Zack...hahhaahaha. Untuk makluman empa semua Kala entri ni ditulis aku masih ataih ferry lagi tak sampai samui. Ferry besaq mcm
Ferry penang tapi
Jauh macam nak
P langkawi. Ni dah 1 1/2 jam tak sampai2 lagi.  Apa pun kita rock n ride noh. nnt aku cita tem duk Samui dgn blk pulak. -MadDuha Endurance Cub Rider/Katong MC/PEKETUM.

















Tiada ulasan:

Hari 1 Bandar Abbas

Hari pertama kami wild camp di Iran. Ni di taman awam nama Laleh Park. Toilet tutup pukul 12.00tgh mlm. Sempat fresh up, basuh baju. Puku...