Catatan

Tunjukkan catatan dari Januari, 2015

Songkhla Bike Week 1st 2015

Imej
Sebagai tanda di perturunkan design untuk Ride kali ini. Rider sejauh dari Seremban, Kuala Lumpur. Selamat Sampai.
Kita bertemu pagi 30hb Jumaat nanti.

Gegaq Kangaq 2015 Organized by GBU

Imej
Sebagai peminat acara keramaian aku sungguh tidak akan melepas peluang untuk sama-sama berada dalam scene ketika itu. Rider sentral PEKETUM di kepalai Insan Nul Kamil, depa pi Betong support event di sana. Aku pada tarikh sama tu 24 Januari 2015 turun event di Perelih ni. Sebagai pemula acara di tahun baru 2015 ok buleh tahan gagah jugak. Dengan berderet mesin berlainan meka yang aku percaya hampir kesemuanya dari daerah kejiranan Perlis. Paling jauh adalah kumpulan dari Penang. Aku tak sempat berkenalan nama, tetapi ramai yang angguk sebab dah cam muka, senyum dan bertanya habaq, sungguh mak aku dok buat heran lagu "Aku Tanya Apa Khabar" menang AJL 29. Bak kata sorang memba, manalah depa dapat idea rentak muzik lagu tu dub.dub.dab.cheh.cheh.dab.dab.dub. chehhhh. ,sambil naik train kut nohh. Demnnn! Mennn! ahhahahahah.

Aku  dapat info acara keramaian ni dari Udin Duker Bradehud enjoih prang. Sekeping E-Flyers. Jadi sampai tarikh janji, untuk kesahihan aku pun ronda tapak aca…