Catatan

Tunjukkan catatan dari Februari, 2010

LANGKAWI INTERNATIONAL MOUNTAIN BIKE RACE 2010

Langkawi beb JUN 2010. event tersebut saya dapat maklumat dari saudara Shahir dari 99bikes Langkawi.. rujuk www.99bikes.blogspot.com. khabaran beliau 120KM endurace. pada pengayuh tegar ini adalah event yang wajib untuk tuan-tuan.. Tuan dan Puan diminta bersedia dari sekarang..

SERI ISKANDAR MTB EXPLORATION

Imej
Disertakan halwa mata yang dicedok dari adiharriman.com, akan wajah-wajah yang dikenali.
Aku dah lama tak pi mana-mana Jamboree, selepas balik dari ECC melaka jadi macam majai lagu mana taktaw, la jadi suka duki menenduro sorang-sorang.




en lont dan tandop.









gambar yang paling aku suka, sebab ada encik azahari,, nak pinjam batu buat tumbuk garam belacan buleh bang. heheheh

BERMAIN TURUN BUKIT DI LALUAN BARU

Imej
Laluan Jalan Port-Bkt. Rawa turun ke Hutan Tok Senapi. aku bagi 3 bintang, laluan berbatu yang berteknikal tinggi. Namun kemalangan menimpa cikgu zul selepas menamatkan turunan bukit. akibatnya beliau menerima 8 jahitan di siku.

KONG HEE FA CHAI.. MOGA LU OLANG TELUS SUKSES TALAK KILE APE TAWUN PUN.

Imej
INI TAWUN ITU OLANG CINE MELAIKAN TAHUN HALIMAU.
Tahun harimau melambangkan keberanian,kejujuran,ketangkasan,sedia bersaing dan sedia mempertahankan maruah.

MENJEJAKI LALUAN KAYUHAN KE UTARA RUN10

Imej
Ucapan selamat datang kepada pengayuh tegar yang akan menakluk Ride Up North (RUN 10) beberapa hari lagi. untuk laluan penuh boleh cari di http://www.perlismtb.com/ , atau tuan-tuan boleh tanya dengan Lebai Google. secara keseluruhannya laluan RUN10 ni pasti boleh ditakluki,waima gadis sekalipun,ini kerana laluan yang digunakan merupakan laluan yang digunakan oleh penduduk sekitar untuk aktiviti harian. pada aku laluan ni mungkin antara laluan paling laju yang pernah digunakan Jamboree di Utara Malaysia. Laluan penuh sepanjang 45KM. dan paling tinggi adalah 200m. akhir kata dari aku selamat maju jaya. jaga diri, jaga etika, tidak merokok, jauhi dadah, ada masa tambah anak dan isteri, hidup hanya sekali, penuhi sebagus mungkin.